Tule mukaan toimintaan

Auttamisen ilo on yksi maailman parhaista tunteista. Vapaaehtoistyö saa tuntemaan tekijänsä tarpeelliseksi ja siten lisää onnellisuutta ja tyytyväisyyttä omaan elämään. Samalla yhdessä toimiminen hyvän päämäärän eteen mahdollistaa uusien ystävyyssuhteiden löytämisen ja rikastuttaa omaa elämää.

ViaDia Salossa on tarjolla monenlaisia tehtäviä, kuten:

 • kaupan hävikkiruokien noutamista, varastointia ja pakkaamista
 • tietotekniikkataitoisille tehtäviä viestinnässä sekä kirjaamisessa
 • harrastajavalokuvaajille, videoijille ja harrastajakirjoittajille myös tehtäviä
 • kahvinkeittoa, leivontaa ja kokkaamista

Huom! Voidaksesi tehdä vapaaehtoistyötä kanssamme, et tarvitse mitään erityisiä taitoja! Halu palvella muita riittää. Voit tulla kokeilemaan ilman sitoutumista ja päättää sitten, haluatko jatkaa.

 

Tule mukaan vapaaehtoiseksi

Haluatko sinäkin olla mukana merkityksellisessä vapaaehtoistyössä? ViaDia Salo tarjoaa monenlaisia tehtäviä, joissa voit olla mukana säännöllisesti tai kertaluontoisesti. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan ViaDia Salon hulvattomaan vapaaehtoistiimiin!

Kysy lisää:
Diakoniatyön koordinaattori
Eija Hård
Puh. 045 7875 2036
eija.hard(at)viadia.fi

Tule mukaan jäseneksi

Voit tulla mukaan liittymällä ViaDia Salon yhdistyksen jäseneksi.
Jäsenenä maksat vuosittaisen jäsenmaksun, jonka avulla tuetaan ViaDia Salon toimintaa ja kehittymistä. Saat säännöllisesti jäsenkirjeitä, joissa on ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja tulevista tapahtumista.

Täytä alla oleva jäsenhakemus niin otamme sinuun yhteyttä!

Hyppää mukaan iloiseen ja hulvattomaan vapaaehtoisjoukkoomme!

Liity jäseneksi

Liittymällä ViaDia Salo ry:n jäseneksi tuet salolaista diakoniatyötä ja autat mahdollistamaan toimintamme kehittämisen, jotta voimme palvella avuntarvitsijoita entistä paremmin. Sekä yksityiset henkilöt että yritykset voivat liittyä ViaDia Salo ry:n jäseneksi. Täytä oheinen jäsenhakemuslomake, jonka hallitus kokouksessaan hyväksyy.

Jäsenmaksu vuonna 2022 on 20 euroa. Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät saavat jäsenmaksusta 50% alennuksen. Lähetämme vuosittaisen jäsenmaksulomakkeen jäsenkirjeen liitteenä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ellei sähköpostiosoitetta ole, lähetämme jäsenmaksulomakkeen postitse.

Tilin omistaja: ViaDia Salo ry
Tilinumero: FI48 4710 0010 0465 74
Viite: 1999
Jäsenmaksu: 20 € yksityishenkilöt ja yritykset, 10€ eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät

  Etunimi
  Sukunimi
  Osoite
  Postinumero
  Postitoimipaikka
  Sähköposti
  Puhelinnumero
  Minulle saa lähettää ViaDia-postia:
  Terveiseni ViaDia Salo ry:lle: